Názor k článku Restaurace Amunì: Máme pizzu, kterou jinde neseženete. Slow food pizzu od anonym - V dalším z PR článků paní Čepelíkové, je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 2. 2018 14:25

    bez přezdívky

    V dalším z PR článků paní Čepelíkové, je předváděno něco, co by údajně měla být pizza.
    Každý kuchař vám řekne, že člověk jí i očima. Proto také věnují velkou pozornost servírování a vzhledu jídla.
    To co je předvedeno v galerii vypadá všelijak jen ne chutně.
    Fastfoody navštěvuji jen příležitostně, hlavně v zahraničí a hlavně z finančních i časových důvodů
    Že by mne napadlo jít v tuzemsku na nevzhlednou pizzu za 300+ Kč?
    To tedy ani náhodou. Vypadá to, že si snad z lidí dělají srandu.
    Může mi někdo vysvětlit, oč lepší je šunka ze zvířete, ke kterému
    "Mají vřelý vztah, a která kvalitně krmí" ??? Rád se nechám poučit.
    A nejlepší na konec:
    Slow food tak brání skutečné jídlo. Jídlo, které není jen komoditou a zdrojem zisku.
    - dodal bych: proto asi mají ceny tak mírné. viz menu

    PIZZE GOURMET
    KRÁJENÁ GOURMET PIZZA PRO LABUŽNÍKY A OCHUTNÁVKY

    Pomodorini di collina e mozzarella di bufala campana 250 CZK
    Cherry rajčata | buvolí mozzarella z Kampánie

    Calzone fior di latte, salame e olive 270 CZK
    Plněná pizza s fior di latte (mozzarella) | salám | olivy

    Speck, gorgonzola, miele e noci 315 CZK
    Speck (sušená šunka) | sýr gorgonzola | med | ořechy

    Panozzo con Sbriciolona, crema di carciofi e Pecorino Toscano 325 CZK
    Kváskový pizza chléb | salám s fenyklem z Toskánska | krém z artyčok I sýr pecorino z Toskánska

    Prosciutto crudo San Daniele, burrata, mostarda di fichi e fior di latte 355 CZK
    Syrová šunka San Daniele | sýr burrata | fíkové chutney | fior di latte
    (mozzarella)

    MB

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).