V dalším z PR článků paní Čepelíkové, je předváděno něco, co by údajně měla být pizza.
Každý kuchař vám řekne, že člověk jí i očima. Proto také věnují velkou pozornost servírování a vzhledu jídla.
To co je předvedeno v galerii vypadá všelijak jen ne chutně.
Fastfoody navštěvuji jen příležitostně, hlavně v zahraničí a hlavně z finančních i časových důvodů
Že by mne napadlo jít v tuzemsku na nevzhlednou pizzu za 300+ Kč?
To tedy ani náhodou. Vypadá to, že si snad z lidí dělají srandu.
Může mi někdo vysvětlit, oč lepší je šunka ze zvířete, ke kterému
"Mají vřelý vztah, a která kvalitně krmí" ??? Rád se nechám poučit.
A nejlepší na konec:
Slow food tak brání skutečné jídlo. Jídlo, které není jen komoditou a zdrojem zisku.
- dodal bych: proto asi mají ceny tak mírné. viz menu
PIZZE GOURMET
KRÁJENÁ GOURMET PIZZA PRO LABUŽNÍKY A OCHUTNÁVKY
Pomodorini di collina e mozzarella di bufala campana 250 CZK
Cherry rajčata | buvolí mozzarella z Kampánie
Calzone fior di latte, salame e olive 270 CZK
Plněná pizza s fior di latte (mozzarella) | salám | olivy
Speck, gorgonzola, miele e noci 315 CZK
Speck (sušená šunka) | sýr gorgonzola | med | ořechy
Panozzo con Sbriciolona, crema di carciofi e Pecorino Toscano 325 CZK
Kváskový pizza chléb | salám s fenyklem z Toskánska | krém z artyčok I sýr pecorino z Toskánska
Prosciutto crudo San Daniele, burrata, mostarda di fichi e fior di latte 355 CZK
Syrová šunka San Daniele | sýr burrata | fíkové chutney | fior di latte
(mozzarella)
MB