Asi nebudu jejich cílovka.
Pokud jsem dobře četl text a viděl obrázky, tak nejdříve tradiční traktor harmonickým a osvědčeným postupem zorá tradiční nezaměnitelné pole, kde se zasází dávné a osvědčené zrní, až vyroste pšenice, kterou tradiční osvědčený kombajn plný emocí pokosí a vymlátí, na starých mlýnských kamenech poháněných tradičním elektromotorem umelou a díky věhlasné ruční výrobě těsto tradiční robot uhněte. Posléze je staletími osvědčeným způsbem upečeno v tradiční elektrické troubě, která plně respektuje filozofii a emoce dávných předků.
Nakonec se nakrájí a jednotlivé kousky ozdobí zvášť sýrem a šunkou.
Asi budu netradiční moderní neemotivní fracek, protože mi to až nápadně připomíná obyčejnou průmyslově vyráběnou babišovu celozrnnou bulku, kterou také tradičně hněte tradiční robot, peče tradiční elektrická pec a používá tradiční a osvědčené zrní. Dáme na to trocha sýru a švarcvaldské šunky a hle - ono to vypadá skoro stejně. Až na tu cenu, která je u té pizzy 10x větší. A až na ty kecy o tradici a osvědčených postupech, které si na rozdíl od tohoto podniku Babiš ušetřil, a vábničkách typu tajné ingredience jako jsou třeba voda a olivový olej. To mě upřímně zaskočilo dost, čekal jsem, že se těsto na pizzu dělá ze sádry, destilované vody a motorového oleje.
Máte naprosto pravdu. Stačí se podívat na street view a pohledem skrz okno do kuchyně vidíte klasickou tradiční nerez pizza pec s termostatem, tradiční mikrovlnku a naprosto tradiční indukční vaříče, o tradičním maxi kuchyňském robotu nemluvě.
Tato kuchyně až příliš připomíná tradiční jihoitalskou kuchyni, ve které tradičními metodami vyrábějí tradiční krmi.
Teď vážně, nevím jak kdo, ale já to vidím jako hypermoderní kuchyň, ve které se určitě vaří perfektně, ovšem o tradičních postupech si můžete nechat jenom zdát.
Už vím, kde jsem viděl něco hodně podobného... samozřejmě v Mekáči.
BB