Než auta, co jezdí sama, spíš věřím, že EU prosadí to, že před nastartováním řidič musí projít dechovou zkouškou. Když nafouká nějaké to promile, motor nenastartuje. .-)Tuším, že je to skandinávský vynález, ale vždycky se bavím představou, že v praxi by se do parlamentu dostavili asi tak tři poslanci :-)))
A proč stejně jako paní Krbcová řešíte něco, na co jsem se neptal? Já jsem se neptal na zdraví ohrožující jídlo, ale z jakého důvodu by se měly preferovat gurmánské zážitky před automoto zážitky.
Cpát to do roviny "zdraví ohrožující jídlo" je nesmysl, který nikde v článku ani v mém příspěvku nezazněl.
Jsem jednou s exem (Thajec) varil Laab a veprove z (me) lednicky smrdelo (dost) - bylo uz prosle. Tak jsem se ho ptal, jestli je to OK. On rikal ze jo, ze babicka casto varivala ze smradlaveho masa.
Tak jsem to uvaril a chutnalo to lepe nez z masa cerstveho a spatne nam po tom nebylo.
Taky ty zkazky jak clovek v thajsku nema jist salaty a tak - ja tam byl 2 mesice, cersve salaty jsem jedl porad a zadny prujem jsem nemel. Fakt je ale co se bude jist a ne urcoval ex, mistni, rikal treba tohle maso na stanku ne, tohle jo (pritom mouchy litaly kolem vseho a chlazene nebylo nic). Pak jsem se vratil do Evropy, spatne umyl prkynko pri krajeni kurete a dostal z toho takovou sracku/otravu (campylobacter jejuni) ze mi fakt dlouho dobu bylo hodne mizerne.
Takze ja nevim - chapu ze bakterie muzou byt nebezpecne, zejmena teoreticky, ale moje zkusenost ukazuje trochu neco jineho.
Rybi omacka se take vyrabi tak, ze se rybicky daji do soli a nechaji se PRI 40 STUPNICH HORKA 1.5 ROKU HNIT!!! Co by na to hygienik? :)