Názor k článku Restaurace na prohibici kašlaly. Alkohol nabízely v jídle od Andy Močuba - Já jsem jen upozorňoval na to, že tady...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2012 11:36

    Andy Močuba (neregistrovaný)

    Já jsem jen upozorňoval na to, že tady někdo buzeruje kvůli flambování (prý že to není povoleno) a přitom je povoleno prodávat 19% alkoholické nápoje. Souhlasím, že riziko u přidávání do pokrmů je, ale mnohem větší je u pití 12-19% alkoholických nápojů.
    Autorka podle mne nemá pravdu a flambování není jinou formu nabízení ke spotřebě (tím bylo myšleno třeba nabízení zdarma, ochutnávky,... - ale to by musel vysvětlit ministr zdravotnictví). A flambovaný steak vůbec není lihovina, takže se na něj opatření ani nemůže vztahovat...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).