Názor k článku Restaurace není závodka. Máme zapomenout na menu do stovky? od Mysak - 1. jsi ignorant kuchyn a restauraci jsi videl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2013 17:32

    Mysak (neregistrovaný)

    1. jsi ignorant kuchyn a restauraci jsi videl leda z letadla
    2. ukaz kuchare ktery dela ve stredne velkem meste za mene nez 20000 brutto,coz je vcetne odvodu cca 300000
    Deset deka = 6,5 deka vareneho.
    3. minimalni naklady na vybaveni cerne a bile kuchyne v restauraci jsou cca 1,5 milionu, ktere amortizujete cca 5 let
    4. vybaveni socialky a dalsich je cca 100000
    5. v dnesni dobe restaurace ktera nema denne alespon 400-500 porci je na hrane zivotaschopnosti

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).