Vlákno názorů k článku Restaurace není závodka. Máme zapomenout na menu do stovky? od P2010 - Co je tohle za nesmysl, ono se poledni...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 7. 2011 20:10

    P2010 (neregistrovaný)

    Co je tohle za nesmysl, ono se poledni menu neda koupit jinak nez za stravenky ??? Co treba za penize :-)

    V restauracich se pravidelne stravuji uz asi patnact let a lidi kteri plati stravenkami evidentne ubyva. To ze hotovky zaniknou, tomu neverim. Vzpominam si jak v devadesatych letech bylo toto pro mnoho restauraci "povl" a pak prisli na to, ze je to zrejme to na cem lze dobre vydelat. Dokonce se ted rozsiruje i nabidka hovotek o vikendech za rozumne ceny.

    Co je nejvice usmevne, kdyz naprosto stejne jidlo, ktere se v poledne nabizi jako hotovka se vecer nabizi za dvoj az trojnasobnou cenu :-) Pokud maji vubec vecer neco jineho nez smazena jidla, coz opet ukazuje prednost varenych "hotovek".

  • 23. 7. 2011 22:10

    Pavel (neregistrovaný)

    Ok. Ale nechápu v čem spatřuješ problém. Snad si nemyslíš, že ti někdo bude servírovat ještě i večeři za 65,-Kaček jako oběd to už bych Ti raději ....

  • 23. 7. 2011 22:18

    Pavel (neregistrovaný)

    Ještě jedna věc. Hotovka je daleko nákladnější na přípravu /energii/ a následné udržování než minutka. Takže pokud někdo nabízí guláš k večeři za 100 Kaček já s tím nemám problém. Vem si , že pokud chce někdo nabízet večer hotová jídla tak musí mít šokovací zařízení , kterým pokrm rychle ochladí a pak jej následně chladí. Investice do takového zařízení se pohybuje podle kapacity od 50 - 150 tis. a plus ještě vakuovačku.Pokud by se ti mělo tohle vrátit na poledním guláši za 65,-Kč, tak jsem si jist, že moje děti mě budou proklínat až budu na pravdě boží a ony budou ještě splácet šokr.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).