Co je tohle za nesmysl, ono se poledni menu neda koupit jinak nez za stravenky ??? Co treba za penize :-)
V restauracich se pravidelne stravuji uz asi patnact let a lidi kteri plati stravenkami evidentne ubyva. To ze hotovky zaniknou, tomu neverim. Vzpominam si jak v devadesatych letech bylo toto pro mnoho restauraci "povl" a pak prisli na to, ze je to zrejme to na cem lze dobre vydelat. Dokonce se ted rozsiruje i nabidka hovotek o vikendech za rozumne ceny.
Co je nejvice usmevne, kdyz naprosto stejne jidlo, ktere se v poledne nabizi jako hotovka se vecer nabizi za dvoj az trojnasobnou cenu :-) Pokud maji vubec vecer neco jineho nez smazena jidla, coz opet ukazuje prednost varenych "hotovek".
Ještě jedna věc. Hotovka je daleko nákladnější na přípravu /energii/ a následné udržování než minutka. Takže pokud někdo nabízí guláš k večeři za 100 Kaček já s tím nemám problém. Vem si , že pokud chce někdo nabízet večer hotová jídla tak musí mít šokovací zařízení , kterým pokrm rychle ochladí a pak jej následně chladí. Investice do takového zařízení se pohybuje podle kapacity od 50 - 150 tis. a plus ještě vakuovačku.Pokud by se ti mělo tohle vrátit na poledním guláši za 65,-Kč, tak jsem si jist, že moje děti mě budou proklínat až budu na pravdě boží a ony budou ještě splácet šokr.