Názor k článku Rizoto: jídlo složité i jednoduché od Ivour - K čemu je prosím pěkně psát článek na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 10. 2016 12:02

    Ivour (neregistrovaný)

    K čemu je prosím pěkně psát článek na téma o kterém nevíte zhola nic? Rissoto, a teď nepočítám ten český blaf, je záležitost Italské kuchyně a rozhodně do něj nepatří taková rýže ani Eidam. Za to by nám každý Ital naplival do talíře. Pravé rissoto nemáte s tím českým společného vůbec nic, snad jen název. Od doby kdy jsem ochutnala pravé rizoto, už nemám chuť nikdy dát do pusy českou napodobeninu. Hodnota tohohle článku je naprosto nulová..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).