Názor k článku Rizoto: jídlo složité i jednoduché od Renata Petříčková - Milý Jiří, děkuji za poznámku. Máte pravdu, přiznávám,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 6. 2010 11:22

    Renata Petříčková (neregistrovaný)

    Milý Jiří, děkuji za poznámku. Máte pravdu, přiznávám, že v článku mělo být slovo rizoto spíše jako „rizoto“, neboť to jsou modifikace a varianty upravené k obrazu jinému. Rizotem se tedy smí nazývat pouze pokrm italský, jež je připraven dle speciálního a neměnného postupu.
    To, co uvádím já, jsou tedy „rizota“ a napodobeniny.
    Ale i tak doufám, že budou případným kuchařinkám a kuchařům chutnat. Jsou totiž připravovány s láskou a chuťovou zvědavostí :-)
    Mějte i Vy hezký den…

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).