Roman Vaněk má nejlepší kuchařskou knihu na světě

12. 6. 2015

Sdílet

 Autor: Vitalia.cz
Roman Vaněk si v uplynulých dnech převzal v čínském Yantai cenu za nejlepší kuchařskou knihu, ocenění získala i Jana Florentýna Zatloukalová. O jaké knihy jde?

9. června krátce po druhé hodině ranní našeho času si v čínském Yantai převzal Roman Vaněk cenu za nejlepší E-book na světě. Šlo o knihu Snadno & rychle, na kterou byl už na sklonku loňského roku náležitě hrdý, viz Roman Vaněk a Anna Strunecká mají nové knihy: Trháky, nebo propadáky?

Mezi dalšími oceněnými byl i Petr Stádník, šéfkuchař Makro a Jana Florentýna Zatloukalová, kterou jsme vám nedávno představili v rozhovoru Florentýna: Armáda dobrých kuchařů u nás nevzniká

Nejlepší firemní kuchařka

Kulinářská inspirace, Petr Stádník

Nejlepší e-book

Snadno & rychle, Roman Vaněk

Nejlepší východo-evropská kuchyně

Snídaně u Florentýny – Jana Florentýna Zatloukalová 

Nejlepší latinsko-americká kuchyně, publikováno mimo Latinskou Ameriku

Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice, Lenka Požárová

Snadné recepty 

Snadno & rychle – Roman Vaněk 

Zdroj: Cookbookfair.com

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).