Pan Vaněk je vážně asi úspěšný podle některých příspěvků... Škoda, že se blíže nevěnoval těm cenám, pětikoruna jako rozdíl mezi dobrým a špatným jídlem mi přijde dost málo. Zajímalo by mě, co říká na aktuální slevovou módu. Vypadá to, že se o trendy zajímá. Půl kila vepřových žeber za stovku: http://amplion.centrum.cz/30341-500g-masitych-veprovych-zeber-s-chlebem-horcici-krenem Je to vůbec možné? Už tu byl článek s panem Slevomatem a Damejidlo, jakpak by se asi ti dva domluvili?
Jasně že je to možné. Vždyť oni ta žebra kupují ve velkém za padesát korun kilo, a cena bez slevy je 269 Kč. A kolik tak myslíte, že je na těch žebrech masa v přepočtu na váhu?
Kdepak, žebra jsou kauf. Jednak to vypadá, jako že je jich hodně; a druhak se to dlouho a pomalu jí, protože se to musí okusovat od kostí, takže člověk má pocit, že se hodně najedl. ;-)