Názor k článku Rozpečené versus čerstvé pečivo. Které je lepší? od Bauglir - Bronislav Klučka - Přidal jsem tedy i své jméno a klidně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 8. 2012 18:28

    Bauglir - Bronislav Klučka (neregistrovaný)

    Přidal jsem tedy i své jméno a klidně pošlu i email :). Nikdo se tu nenaváží do autorky, protože je autorka (nikoliv autor :)), ale protože má ve svém popisu to, co má ve svém popisu, což není vytržené z žádneho kontextu, je v samostatném odstavci a nic před ní ani za ní na ni nevazuje :))

    Ale k tématu, máte pravdu, pokud je to čerstvé, je celkem jedno, jestli je to přímo z pekárny, nebo rozpékané. Ono mimochodem vzhledem ke srovnatelné kvalitě bylo spíše účelem, aby si pekaři zvýšili tržby, než nějaká ochrana zákazníků...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).