Názor k článku Rozpečené versus čerstvé pečivo. Které je lepší? od Mila - Já kupuji dopékané pečivo poměrně často a jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 8. 2012 14:11

    Mila (neregistrovaný)

    Já kupuji dopékané pečivo poměrně často a jsem s ním spokojen. Často nakupuji v Lidlu, kde se s dopékáním nijak neskrývají, narozdíl od dalších obchodů. Rohlíky a housky spotřebuji v den nákupu a chléb těch několik dní také vydrží.

    Určitě si raději koupím dopečený chléb ze žitno-pšeničné mouky z Lidlu, než laciný a "pořádně upečený" chléb 500 g á 20,- Kč od Penamu či jiných alchymistů.

    Dopékané pečivo sice rychleji tvrdne, ale některé prefabrikované pekárenské výrobky z velkých pekáren nejsou měkké nikdy, moc dlouho nevydrží a ta jejich delikátní chuť ... tedy spíše pachuť.

    Tahle vyhláška mi přijde dost zbytečná, buzeruje obchody a zákazníkům příliš dobra nepřináší. Lepší by bylo zpřísnit kontrolu různých potravinářských barviv, sirupů a některých zdraví škodlivých éček.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).