Názor k článku „Rychlosušení“ salámů není na úkor kvality – naopak od Viktor - Zkusil bych to uchovávat v nějaké vakuovací nádobě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 2. 2015 15:06

    Viktor (neregistrovaný)

    Zkusil bych to uchovávat v nějaké vakuovací nádobě v té chladničce, to by snad šlo.

    A co se týče těch nákupů uzenin, jsem na tom stejně jako vy. Nekupujeme to. Jsou to srajdy.

    Nakládáme si a udíme si také svoje. Akorát tedy používáme jednodruhová koření a ty mixujeme. Sůl taky klasickou. Ale ne salámy, ale něco jako " špek - pršuto ". Jen uzení trvá 3 dny a zrání 1/2 roku+. Po roce je to neskutečná lahůdka, když některý kus tak dlouho vydrží :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).