Názor k článku „Rychlosušení“ salámů není na úkor kvality – naopak od revmatik - každé malé dítě ví, že fermentovaný salám, když...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 2. 2015 9:01

    revmatik (neregistrovaný)

    každé malé dítě ví, že fermentovaný salám, když se koupí, musí se co nejdříve vybalit z umělohmotné šprcky a pověsit do suché a větrané komory na háček a nechat minimálně měsíc, já osobně nechávám 3- 4 měsíce vyškolit.Pak má salám tu správnou chuť.I jinak odporná Vysočina má za 3 měsíce naprosto noblesní chuť.Nikdy mě takto školený salám nezplesnivěl, nebo se jinak nezkazil.Dokonce jsem jednou nechal pokusně školit kostelecký Poličan celý rok a byl naprosto úžasný.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).