Jste pozorný, všechna čest, ale toto je zde na Vitalii dost časté.
Taky už jsem na takové protichůdné články narazil a upozornil a odpověď je mlčení.
Není divu, buď by museli přiznat, že se někdo mýlil nyní, nebo že se jiný mýlil předtím. Zkrátka jeden z autorů by byl za blbce. Ještě větší problém nastává, když se zjistí, že je to tentýž autor. To pak už je první známka schizofrenie.
Je jasné, že úroveň článků je jaká je, ale je smutné, že to nikomu nevadí. Proto pro příště berte podezřelá tvrzení v článcích s rezervou.
tsd
Prezentujeme názory odborníků a jistě nepřekvapí, že občas se ani odborníci neshodnou. Naopak názorovou pestrost, různé pohledy a zkušenosti bereme jako pozitivum. Dále také čtenáři někdy vidí rozpor tam, kde žádný není (mohlo by se to stát, pokud by někdo četl jen titulky nebo např. nějaký rozpor usilovně chtěl najít, aby mohl napsat svoji denní porci negace). V tomto konkrétním případě viz odpověď na názor výše. LK, Vitalia.cz
Dobrý den, vitamínům obecně nesvědčí vysoké či nízké teploty, čím méně vaření či mražení, tím lépe, velmi zjednodušeně řečeno. Záleží na druhu a mnoha dalších faktorech. Při vhodné úpravě dojde např. jen k částečné ztrátě a pořád lepší, než nic. Protože droždí za syrova asi není pro každého)) LK, Vitalia.cz