Paní Čepelíková nikde nepíše, že je vegetarián. Píše jen, že nejí krávy a prasata.
A jakou toleranci byste si představoval? Je to článek konstatující zjištěná fakta. A to s tou popelnicí je prostě pravda. 90% lidí, kteří nečtou, co do sebe hážou a naivně se spoléhají na "hodný" potravinový business, čímž si ze žaludku dělají odpadkový koš. Stačí se podívat kolem sebe, jak čím dál víc lidí vypadá.
Mili pane, jakozto vegetarian po vice nez 20 letech zkusenosti vas muzu ujistit, ze intolerance nekterych vegetarianu se naprosto neda srovnavat s agresivni nesnasenlivosti vetsiny ceske "masozrave" populace, ktera pri pouhe zmince o tom, ze nekdo neji maso, porada jeho verejne lyncovani. Vy sam jste toho ostatne nejlepsim dukazem.
clanek se podle me dostupnych informaci nezaklada na pravde,vyroba e920-cystein je od roku 2001 geneticky,
www.TRANSGENde/datenbank/zusatzstoffe 108cystein e920
kontrolovala jsem hledani stranek na webu cz,
tyto stranky mi nedal seznam.cz ale google.cz-kde je nabidka nastaveni ptekladu.
Pěkný večer,
není mi zřejmé, co přesně se nezakládá na pravdě. I ve Vašem odkazu stojí, že se cystein vyrábí (extrahuje) z vlasů, štětin a peří. Jednoduše, existují dva různé způsoby výroby. Domnívám se, že v článku je to celkem srozumitelně popsáno a doloženo fotografiemi a scany zaslanými přímo z centrály firmy Wacker.
L-cystein se vyrábí pomocí biotechnologií právě ve firmě Wacker. Nicméně i přímo v jejich tiskových materiálech se píše, že se L-cystein vyrábí v Číně...
Přeji hezký víkend
Katka Čepelíková