Názor k článku Salám bez dusitanů a guláš uvařený za hodinu? Biofarma Pod Hájkem „maso umí“ od Jiří Klejna - Jak tam je úbytek hmotnosti, tak to není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 6. 2020 6:37

    Jiří Klejna (neregistrovaný)

    Jak tam je úbytek hmotnosti, tak to není nic pro naši velkovýrobu. A jinak ty dusitany se v tom mase vytváří také akorát to trvá déle- 5-6 týdnů. Ale ta chuť a kvalita bude asi lepší. Také trvanlivost. Vzhledem k tomu že dnešní uzeniny nejsou k jídlu. Bude toto zajímavým leč dražším zpestřením. Zajimavá ukázka toho jak kdysi řezníci produkovali svoje výrobky. Nakonec to končí velkovýrobou a znovuobjevováním již dávno objeveného. Jen tak dál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).