Názor k článku Salám s plísní se vyrábí z mraženého masa od thr - Docela dobrá otázka, tak by mne to zajímalo....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 11. 2015 15:34

    thr

    Docela dobrá otázka, tak by mne to zajímalo. Dohledal jsem, že tradiční výroba v Maďarsku byla možná pouze v zimním období, ale podle mnou nalezeného popisu šlo o dodržení nízké teploty pro zrání a "plesnivění", nikoli o přípravu masové suroviny.
    Na druhé straně se mi nezdá, že by to v Kostelci mrazili kvůli nějakému šizení, zamrazení určitě stojí nějakou energii a čas navíc a při snaze o úsporu by se postup spíše zjednodušoval.
    Těžko říct...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).