Názor k článku Salám s plísní se vyrábí z mraženého masa od Kateřina Čepelíková - Hezký den, Blancici, mražením si výrobce náklady asi nesnižuje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 11. 2015 9:48

    Kateřina Čepelíková

    Hezký den, Blancici,

    mražením si výrobce náklady asi nesnižuje :) Maso je do Kostelce vozeno čerstvé přímo z masokombinátu v Plané (člen skupiny Agrofert). Mrazí se asi týden (a to nebude zadarmo) až v Kostelci proto, aby ve výsledném salámu byla ona mozaika, kterou znáte. Kutr by z čerstvého masa udělal kaši. Z mraženého masa vzniká taková "mražená drobenka", která se ihned naráží do střívka... viz článek.

    Kateřina Čepelíková
    Vitalia.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).