Některá jíst jde. Poličan bývá dobrý, i když taky jak který, ale je už pro mně takový specifický, "fermenťák", že ho stačí fakt jen občas. Stejně jako Herkules a další. Vysočina je taková klasika, co se hned tak nezprotiví.
Jinak děs jsou i dnešní Lovecké, na tu lahůdku už můžeme jen vzpomínat.
Tak to já bych rád viděl obojí. Málo dat, ale u PEJSKAR & SPOL., spol. s r.o. vidím, že propadlí jak pod privátní značkou obchodního řetězce, tak pod vlastní.
Kostelecké uzeniny a.s. propadly jen jako výrobce pod privátní značkou marketu. Už z toho bohužel nejde poznat, jestli si řetězec nechal uplácat levnou sračku a jinak jsou na tom líp, nebo jestli od daného výrobce nekoupili vzorek přímo pod značkou výrobce.
Jo, bylo tu jedno docela pohodové řeznictví vzdálené cca 2km. To už je samo o sobě v létě nepříjemně daleko, ale dejme tomu. Pak si někdo všiml, že tam chodí docela dost lidí a tak si otevřel hned vedle další řeznictví. Když se zákaznici rozdělili do dvou provozoven, tak bylo v obou spíš poloprázdno, masné výrobky se prodávaly pomaleji, což se zase projevilo na kvalitě a úbytku zákazníků. Nakonec to neustál ani jeden z nich.