Názor k článku Secret of Raw: restaurace bez sporáku od claru - Jsem ráda, že postupně vzniká alternativa k běžným...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2013 11:21

    claru (neregistrovaný)

    Jsem ráda, že postupně vzniká alternativa k běžným restauracím, ve kterých syté vegetariánské jídlo znamená smažené něco (květák, žampion, sýr... ) případně sladký zákusek. Škoda, že zatím je většina restaurací kde umí udělat dobré zeleninové jídlo jen v centru měst. Naopak, běžných stravoven je pořád těžká převaha. V článku není o mase a o správnosti/mo­rálnosti jeho jedení/nejedení ani slovo, takže nechápu to xenofobní hýkání tady v diskuzi, jako kdyby paní založením takové restaurace tahala někomu flákotu od úst...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).