Co je na tom klasického? V Itálii jsem nikdy tuto kombinaci neviděl, ani u nás se dříve tak bezhlavě necpalo kuřecí maso všude. A kuřecí steak? Milovníkovi dobrého jídla se při zaslechnutí tohoto názvu ježí chlupy - copak steak může být jiný než hovězí? Jsem zvědavý, zda se někde číšník při objednávce takového "steaku" zeptá, zda to má být "rare" či "medium"...
Jistě, vědět,z jakých surovin je jídlo připravené, je obrovské plus. Proto si ho uvařím doma. :-))Ze zkušeností svých i dalších návštěvníků restaurací vím, že číšník vám odkývne všechno: pokud jste alergici nebo vegetariáni, dušuje se, že přinese to, co požadujete. Omyl!! Někdy jde alergikům o život, ale číšníci nemrknou okem. Alergik nejsem, ale poznám, když bylo jídlo připravené na vyjetém oleji. Levné a nejlevnější oleje jsou podle mě problém.