Názory k článku Sedm jídel z hospodského menu: k dietě se celkem hodí

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 6. 2012 10:18

    Jiří (neregistrovaný)

    Co je na tom klasického? V Itálii jsem nikdy tuto kombinaci neviděl, ani u nás se dříve tak bezhlavě necpalo kuřecí maso všude. A kuřecí steak? Milovníkovi dobrého jídla se při zaslechnutí tohoto názvu ježí chlupy - copak steak může být jiný než hovězí? Jsem zvědavý, zda se někde číšník při objednávce takového "steaku" zeptá, zda to má být "rare" či "medium"...

  • 25. 6. 2012 11:14

    Mary (neregistrovaný)

    Jistě, vědět,z jakých surovin je jídlo připravené, je obrovské plus. Proto si ho uvařím doma. :-))Ze zkušeností svých i dalších návštěvníků restaurací vím, že číšník vám odkývne všechno: pokud jste alergici nebo vegetariáni, dušuje se, že přinese to, co požadujete. Omyl!! Někdy jde alergikům o život, ale číšníci nemrknou okem. Alergik nejsem, ale poznám, když bylo jídlo připravené na vyjetém oleji. Levné a nejlevnější oleje jsou podle mě problém.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).