Šéfkuchař Farmářských trhů odpovídá

8. 7. 2010

Sdílet

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu… Šéfkuchař oblíbených Farmářských trhů na Kulaťáku Radek Příhonský bude v sobotu 10. 7.  vařit přímo na trhu a ze surovin, které zde také budou v prodeji.

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY

Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu…

Šéfkuchař oblíbených Farmářských trhů na Kulaťáku Radek Příhonský bude v sobotu 10. 7.  vařit přímo na trhu a ze surovin, které zde také budou v prodeji.

Kde nakupujete suroviny?

Hlavní suroviny jsem si předem objednal a farmáři mi je v sobotu ráno v šest přivezou.

Podle čeho je vybíráte?

Že si zboží objednávám předem neznamená, že pak na místě nevybírám. Vždy zkontroluji kvalitu pohledem, omakem, ale i podle vůně a chutě.

Budete si na trhy zvát hosty?

S hosty počítáme jíž od půlky července.

Co budou vaši hosté vařit?

Měli by vždy přestavit úpravu suroviny, která je nám dobře známá, ale způsobem, který je velmi netradiční; a pak jedno jídlo ze svého šuplíku „po mamince“.

Co připravujete na příští trhy?

Na další trzích se zaměříme na rychlou úpravu BIO hovězího masa.

Co vám Radek Příhonský na sobotních trzích uvaří? Speciální FARM MENU najdete zde.

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).