Názor k článku Seriál o víně: Jak se stát otravným hostem od Obyvatel - Z toho duvodu zustavam v drtive vetsine nasich restauraci u mineralky. Pokud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 7. 2009 16:43

    Obyvatel (neregistrovaný)

    Z toho duvodu zustavam v drtive vetsine nasich restauraci u mineralky. Pokud uz nejaou sedmicku maji, tak je na nem marze obvykle kolem 300% a malo kdy jde o neco lepsiho nez jakostka s puvodem hroznu odnekud z Madarska apod.

    V Praze jsem nasel zatim pouze jedinou restauraci, kde nabizi Vyber z hroznu od maleho moravskeho vinare za 240 Kc. Patrne asi omylem :-) Jinak na vino jedine do vinotek, tam bohuzel zase nevari jidlo.

    Tohle uz se v CR nezmeni.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).