jenže ono to většinou není na kuchaři.Zpravidla majitelé podniků jsou přesvědčeni,že když se naplácá k jídlu halda zeleniny,tak je to vše vylepšené.Můj šéf mne může nejvíce naštvat,když na všechno ještě cpe pomeranč.Na některá jídla bych to ještě snesl,ale na smaženém sýru či na ostré topince pomeranč!To je vrchol.A nikdo mu nedokáže vysvětlit,že je to pitomost.A není sám,takových je více.Šéfová v penzionu u Prahy přitáhla kdysi z tohoto města onu novinku – sypání i svíčkové petrželkou. Klasický český knedlík posypaný zelenou petrželkou. Taková blbost. Ale bylo to světový,pokud je Praha svět.
Osobně tvrdím svůj osobní poznatek,že množství zeleniny v tzv.obloze na talíři je nepřímo úměrné kvalitě jídla.Čím více zeleniny na talíři tím méně kvality na jídle.Je to jednoduché vysvětlení.Příprava jídla vyžaduje svůj čas.A pokud ho část promrhám na zdobení talíře,nemohu ho věnovat tomu jídlu. Zelenina vždy něco zakrývá.