vy chytrolini co si myslite, ze mate oblohu zadarmo v cene jste hodne naivni. tohle je typicka ceska specialita: objednam si A+B ale dostanu a+C a jeste si to pochvalim.
- kdyz chci stejk tak chci stejk a ne stejk+zeli. zeli at si narve(vcelku!) spodem do zazivani! ja si objednal maso a ne zeleninu. za penize ktery usetri na zelenine tak chci poctivou porci masa. kdybych chtel zeleninu tak si dam šopák a ne steak.
- restaurace u Kevina, postrelmov – vrchol ceske ignorance v jidle: „cesnecka se sunkou a syrem“ – kdyby tam napsali na ferovku ze tam je junior tak si ji v zivote nedam. proste klamani zakaznika, podvod. chapu ze uz od pohledu je to slušna čtyrka, tak ale aspon at mi takhle nelzou.
- kdyz chci ondras tak chci bramborak a maso. nechci konzervovanou kukurici, nechci mrkev a nechci ani zeli. chci maso a bramborak. kdybych byl zajic tak si nedam ondras ale zeleninovy salat.
- pokud vidim napsano gordon bleu tak bych rad dostal tento pokrm a nikoliv kureci kapsu plnenou „sunkou“ a tricitkou.
Bydlim v uherskym brode ktery ma nejakych necelych 20 000 lidi a neni tady jedina restaurace kde by se clovek dokazal najist – ne pouze naplnit cimsi pochybne kvality. Ja chapu ze lopaťáci chteji meníčko za 60,– ale proc dostanu za 200,– jidlo stejne nebo jeste horsi kvality(ty sunkofleky byvaji teda kvalitnejsi nez instantni minutky ala Babice – naser tam vsechno a hlavne hodne sojovky).
Stejne je to s tolik oblibenou „italskou“ pizzou vsude. Italska pizza v „pizerii“ a vsude tam serou tricitku a sunkovou cihlu alias pizza narez(dobre pulka mouky). proc v celem sirokem okoli je jedina pizzerie rimini v luhackach? jinde italskou sunku, italsky salam ani mozarelu proste na pizzu nedostanu(stejna situace je v cely CR, čest vyjimkam).