Příloha ano. Jenže já mám třeba rád jídlo sladěné z hlediska chuti i vzhledu. To znamená třeba dobře udělané maso decentně polité šťávou s trochou gratinovaných brambor a ne maso napůl utopené v rajském protlaku, zasypané půlkilem amerických brambor nebo v horším případě hranolků a obložené všemožnou zeleninou ve stylu „zahradníkův rok“, až to všechno přepadává z talíře. Chápu, že ta zelenina má svoji funkci, protože tu horu smažených hranolků žaludek v takovém množství v „nerozředěném stavu“ nezvládne.
V některých restauracích jsou na tyhle kombinace mistři a od jisté doby vím, že pokud mi někdo řekne, že se někde vaří levně a dobře, je třeba se mít obzvlášť na pozoru. Čest výjimkám, ale většinou jde o styl „nasypte mi tam všechno, já mám hlad, že bych polykal hřebíky“. Zbývá jenom dodat, že ti „hladovci“ nejsou většinou žádní dřevorubci, ale kancelářské krysy jako já.