vy chytrolini co si myslite, ze mate oblohu zadarmo v cene jste hodne naivni. tohle je typicka ceska specialita: objednam si A+B ale dostanu a+C a jeste si to pochvalim.
- kdyz chci stejk tak chci stejk a ne stejk+zeli. zeli at si narve(vcelku!) spodem do zazivani! ja si objednal maso a ne zeleninu. za penize ktery usetri na zelenine tak chci poctivou porci masa. kdybych chtel zeleninu tak si dam šopák a ne steak.
- restaurace u Kevina, postrelmov – vrchol ceske ignorance v jidle: „cesnecka se sunkou a syrem“ – kdyby tam napsali na ferovku ze tam je junior tak si ji v zivote nedam. proste klamani zakaznika, podvod. chapu ze uz od pohledu je to slušna čtyrka, tak ale aspon at mi takhle nelzou.
- kdyz chci ondras tak chci bramborak a maso. nechci konzervovanou kukurici, nechci mrkev a nechci ani zeli. chci maso a bramborak. kdybych byl zajic tak si nedam ondras ale zeleninovy salat.
- pokud vidim napsano gordon bleu tak bych rad dostal tento pokrm a nikoliv kureci kapsu plnenou „sunkou“ a tricitkou.
Bydlim v uherskym brode ktery ma nejakych necelych 20 000 lidi a neni tady jedina restaurace kde by se clovek dokazal najist – ne pouze naplnit cimsi pochybne kvality. Ja chapu ze lopaťáci chteji meníčko za 60,– ale proc dostanu za 200,– jidlo stejne nebo jeste horsi kvality(ty sunkofleky byvaji teda kvalitnejsi nez instantni minutky ala Babice – naser tam vsechno a hlavne hodne sojovky).
Stejne je to s tolik oblibenou „italskou“ pizzou vsude. Italska pizza v „pizerii“ a vsude tam serou tricitku a sunkovou cihlu alias pizza narez(dobre pulka mouky). proc v celem sirokem okoli je jedina pizzerie rimini v luhackach? jinde italskou sunku, italsky salam ani mozarelu proste na pizzu nedostanu(stejna situace je v cely CR, čest vyjimkam).
U nás se říká „líná huba, holé neštěstí“. Já osobně jsem docela vybíravá, některé věci nechci, jiné mám zas ráda. Oblohu chci, ale nechci, aby tam byl pórek nebo kukuřice, místo toho mi tam můžou dát víc papriky…Atd. Řeknu si podle chuti a divili byste se, ale téměř vždy dostanu to, co si objednám. Kde mi nechtějí vyhovět, odtamtud odcházím, ale takových míst je velmi málo. Když je salát oschlý, bez pardonu jídlo vracím a dostávám čerstvý :-)…
Článek je ubohým výkřikem, autora je mi líto. Těžko si na netu vydupe to, co si není schopen obhájit v restauraci…
Potom vám asi nevadí, že je na vás pohlíženo personálem jako na „drzou bábu, která si vymejšlí“, a vracené jídlo je podpořeno plivanci. V ČR opravdu není radno si vysnívat, a vylepšovat jídlo podle vlastních představ. Jediné řešení je chodit do restaurací, kde ví, jak vařit, a ne to učit nějaká ucha. Takže, líto by vám mělo být spíše sama sebe. Snad jste jen dvacítka, která ještě nechápe svět, ve kterém žije. To by váš povýšený výlev vysvětlilo.