Škola kávy na farmářských trzích v Holešovicích

3. 11. 2010

Sdílet

Předvánoční farmářské trhy v Holešovicích budou obohaceny o různé zajímavé akce. V sobotu 6. 11. zde bude mimo jiné probíhat škola kávy. Od jednoho z největších odborníků na kávu v Čechách Itala Roberta Trevisana se návštěvníci dovědí, že káva je zdravá a škodlivou se stává pouze špatnou přípravou, proč káva v Itálii chutná lépe než v Čechách a jak docílit na cappuccinu krásných obrazců z našlehaného mléka.

Předvánoční farmářské trhy v Holešovicích budou obohaceny o různé zajímavé akce.

V sobotu 6. 11. zde bude mimo jiné probíhat škola kávy. Od jednoho z největších odborníků na kávu v Čechách Itala Roberta Trevisana se návštěvníci dovědí, že káva je zdravá a škodlivou se stává pouze špatnou přípravou, proč káva v Itálii chutná lépe než v Čechách a jak docílit na cappuccinu krásných obrazců z našlehaného mléka.

Dobrá káva se musí připravit con amore, s láskou, nejde o to rychle připravit dávku kofeinu. Zbytek je o know-how a zkušenostech, které v sobotu návštěvníkům předáme,“ komentuje Roberto Trevisan.


Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).