Názor k článku Škrob v jogurtech není žádný zločin od Liylyi - My kupujeme jogurty povětšinou bílé Hollandia 3,5% tuku...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 12. 2016 19:49

    Liylyi (neregistrovaný)

    My kupujeme jogurty povětšinou bílé Hollandia 3,5% tuku a rozhodne neni řídký (nemusi mít 10% tuku to je trochu přehnané) Jogurt shora ukrajuji lžičkou a nikdy ho nemicham. To je prostě jogurt a na chleba si dam raději trochu míň másla. Tuky snad člověk potřebuje a v dobrém jogurtu nevidim duvod je nemít. Raděj trochu tuku než jist něco co je doslova vyplněno něčím co jogurt prostě neni. V mnoha případech taky na kelímku není napsano "jogurt" protože je tam vše možné jen ne jogurtové složky, ale spousta křupinek a bonbónků, které nalákají nejen deti, ale hlavně babičky a dědečky, kteří v dobre víře koupí vnoučatům jogurt a neuvědomí si, že je to prázdná hmota plná škrobu, gumy, barviv a sladidel.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).