Nejzdravější je se oběsit. Japonsko má nejvíce dlouhověkých a zároveň používá naprostobezkonkurenčně nejvíce herbicidů a pesticidů na hektar. Přípobřežní moře mají nejvíce znečištěné hnojivy a rtutí. Výsledek? Dlouhověkost. Musím se smát některým bio požíračům. Např. propagace Pravé mořské soli, Horské a Alpské soli apod. Co to je za sůl, Čím se líší od běžné kamenné soli za 3,50 Kč? Asi tím, že obyčejná sůl pochází z pravěkých moří a pravá mořská se vyrábí na Sicilii ze silně znečištěného moře odpařování. Už někdo zjístil věk dožití bio požíračů a ostatních lidí? proč nejsou nikde uvedené nějaké údaje? Proč výrobci tzv. BIO potravin nezveřejní nějakou vědeckou studii? Ne jejich bláboly, ale vědecky dokázanou studii?