Vlákno názorů k článku Slováci chtěli stlačit kvalitu Pražské šunky od Pavel - Sice při výrobě standardní šunky je možné použít...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2014 7:11

    Pavel (neregistrovaný)

    Sice při výrobě standardní šunky je možné použít na dané množství masa dva a půl krát více "nemasa" než při výrobě šunky nejvyšší jakosti, ale ve výsledném produktu je toho "nemasa" "jen" dvakrát více (jedna třetina u standardní šunky, jedna šestina u šunky nejvyšší jakosti.

    Ale i tak mi ta pravidla pro šunku nejvyšší jakosti připadají hodně měkká. Šunka pod 95% obsahu masa je dost nechutná věc.

  • 7. 3. 2014 11:04

    Franta (neregistrovaný)

    Jo, pražskou šunku s horou chemie a vody ať si strčej někam, v lídlu si radši koupím s 95 procenty masa a kromě soli už tam není nic dalšího.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).