Názor k článku Smažený sýr není český vynález. Český vynález je „smažák“ od GASTRO - Nechápu, co se vám na těchto názvech nelíbí,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 6. 2013 0:41

    GASTRO (neregistrovaný)

    Nechápu, co se vám na těchto názvech nelíbí, jsou to jen zlidovělé zkratky názvů jídel a nemají nic společného s jejich kvalitou. Je to spíše váš psychický pocit. Jednoduše - svařené víno a také svařák je jedno a to samé - jen záleží, kdo ho pro vás připravuje a z čeho.
    Víno v krabici bych nikdy pro hosty nekoupil a také proto, že ho sám nekonzumuji, ale ani víno v lahvi není vždy zárukou kvality. Dokud budou lidé v ČR vyžadovat nápoje a jídlo pomalu za nákupní ceny, pak se kvalita gastronomie v ČR nemůže nikdy zvednout, lidé = hosté si za to mohou sami.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).