Vzhledem k tomu, že autor se v USA v gastronomii pohyboval pěkných pár let (http://www.vitalia.cz/clanky/na-ceskou-kuchyni-cizince-nenalakame/), asi o tom něco vědět bude.
Ze byl v USA jeste neznamena, ze co rekne se muze tesat do kamene. Samozrejme, ze v USA jsou urady, ktere dohlizi na kvalitu jidla - FSIS, FDA, ...
Kazdopadne si nemyslim, ze by to autor myslel presne tak, jak to muze nekomu vyznit. Jen trpi cechackovskym komplexem, ze jinde je trava zelenejsi.
Kazdopadne je fakt, ze kdyz v USA nejsou spokojeni, tak uz proste do podniku nejdou a ten potom bud hodne rychle prehodnoti, nebo padne. Narozdil od CR, kde je neskutecnej pocet lidi, co na podnik nadavaj, ale stejne tam zase zajdou, protoze uz jsou zvykli, jinam je to daleko, chodej tam kamosi apod...