Muze si mily pan rikat co chce. Pro mne osobne je vysocina ta nejvetsi zoufalost. Jednou za par let si ji koupim 100g a vyzkousim. Zatim to vzdy dopadlo tak, ze je to stale ten samy hnus. Ackoliv mam maso opravdu rad a miluju krvavy steak, vubec nedokazu pochopit, co na te vysocine tolika lidem chutna.
Souhlas. Vysočina mi nikdy nijak extra nechutnala a to ani za minulého režimu, kdy se u různých výrobců jednalo o v podstatě identický výrobek vyráběny podle závazných podnikových norem.
Když chci nějaký suchý salám, tak sáhnu třeba po Uheráku přímo z Maďarského Picku, Křemešníků nebo lovečáku od některého z osvědčených výrobců, ale Vysočina fakt ne. Nic na tom nemění vyhláška, která se snaží nějakým způsobem korigovat, co ještě je Vysočina a co už ne. V tomto směru s tím kuchařovým výrokem souhlasím.
Ještě takový drobný tip. Nesnažte se recenzovat pořady bulvárního typu. To nemůže dopadnout dobře, viz. tenhle článek.
Mě sice Vysočina taky moc nechutná (nemá souvislost s debatami o propadu kvality, prostě mi tento styl salámu nesedí), ale to přeci nic nemění na tom, že tvrzení Jakubce jsou neskutečné hovadiny !
Do jisté míry lze krčit rameny, ale udělat z pepře "tekutý kouř" a divit, se že je tam hovězí už podle mě daleko přesahuje bod, kde nad tím lze mávnout rukou :-( No a označit obchodní značku řetezce hypermarketů za ukázku konkrétního řezníka už zavání spíš záměrnou manipulací.
Naopak si myslím, že podobných článků rozebírajících různé "bulvární omyly" by neuškodilo více, ono totiž mnoho lidí bere informace podobného druhu zcela vážně :-(