z clanku tak nejak nevyplyva kolik onen uzasny hambac stoji ... ono totiz zrovna takhle informace je docela dulezita.
Je mi jasny ze kdyz si dam do housky karbanatek z cerstve umleteho masa a jeste k tomu velice kvalitniho, tak chut musi byt famozni.
Buhuzel tohle jde provozovat pouze jako dotovana a omezena ukazka anebo jen pro vyhranenou sortu lidi. Pokud chcete cenu stlacit tak aby byla dostupna pro vetsinu lidi tak se nevyhnete pouzivani nahrazek, nebo masa z odpadu ci dokonce na hrane pozivatelnosti.
Rozhodujici je cena verzus chut, a to je u vetsiny retezcu nastavena tak akorat.
K casti clanku kde se mluvi o stale stejne chuti ... ze jim chybi originalita ... tak to je docela komicke :-). Zkuste ric nekomu v restauraci ze dela svickovou porad stejne at ji treba obarvi na cerno nebo ji udela z kureciho masa. Proste kazda restaurace ma svoje stala jidla ktera dela stale stejne. Nikdo preci vas nenuti chodit do stale stejneho fastfoodu, tak zmente podnik a dostanete jinou chut. Proste cely clanek na me pusobi jako PR clanek pro Local Burger :-) jeste dodatek, a ty narazky "milovniku zvirat" je uplne jedno co se s tim zviretem stane nez se dostane do me housky, je to stale jenom maso.