Prijde mi, ze pani by pohanila vse z retezcu a kdyby si uplne stejnou vec koupila z farmers marketu, byla by na vetvi, jak je to uzasne krupave (ve fast foodu by totez bylo suche), stavnate (ve fast foodu tucne), chutne (ve fast foodu presolene nebo preslazene) a vonave (ve fast foodu urcite pouzili umela aromata).
Podivejte se, jak si lide pochvaluji, kdyz se jim fast food pekne naserviruje http://www.youtube.com/watch?v=0S-nM7sm1N4
Ziji v NYC a vyvolavani podle jmena je tu ve fast foodech uplne bezne. Housku vam take ogriluji. Kdyz budete nekam chodit casto, tak si vas take zapamatuji. Casto vas bude obsluhovat primo majitel obchodu (najemce franchizove licence). Neni problem tu nalezt fast foody, kde jsou hamburgery jen maso + koreni (nemrazene a nenastavovane separaty, sojou nebo moukou) a hranolky jsou z brambor (ne predsmazene, mrazene). Jediny problem mivam s tou sladkou bulkou, tu obvykle zahodim. Urcite mnohem lepsi jidlo nez vam naserviruji nektere draze se tvarici restaurace v Praze (staci se podivat na Pohlreichovo Ano Sefe).
Navic, fast foody nejsou pouze hamburgery, ale i salaty, sendvice, testoviny (lepsi nez ty kecupove hnusy v mnohych predrazenych prazskych pizzeriich), pizzy a treba i polevky.
Obecne fast foodove retezce nejsou zadny zazrak, ale posuzoval bych to pripad od pripadu. Lepsi hamburger z masa ve fast foodu nez smazak ze ztuzeneho tuku v restauraci, kecupova omacka v pizzerii nebo houska se salamem z drubeziho separatu. O tolik oblibenych cinskych bistrech a papundeklovych restauracich ani nemluvim...