"Jsou takové gumové, bez chuti a zápachu a hlavně chutnají pokaždé stejně bez ohledu na to, v které části světa si je objednáte."
Je vidět, že si autorka pravidleně dávala mleté kůže na Václaváku a když konečně zkusila opravdový hamburger, tak se nestačí divit ;-)
To je jako když můj kolega američan vyzkoušel pár českých jídel v několika hospodách a říkal, jak ty knedlíky můžeme jíst. Bez chuti, gumové, suché a navíc to dáváme snad ke každému jídlu.
No taky ze ma s tema knedlikama pravdu. Sice lze udelat domaci knedliky ktere nebudou sama mouka a budou mit zajimavou chut, ale to nic nemeni na tom, ze jsou soucasti jineho problemu a to omacek. U nas je (asi prezita tradice v nedostatku masa) omacka zakladem jidla a ne tresinkou na dortu jako jinde.
Mimochodem jedl jsem hamburgery jinde v evrope i USA a ty tuzemske jsou ze vsech nejhorsi. Jinde pokud clovek nema hluboko do kapsy si muze dat nejaky nemlety steak do housky, tady bohuzel ne..
To jsou mi novinky "domaci knedliky ktere nebudou sama mouka" a já když kdysi dělal na silu (pro neznalce=velký sklad obilí) a ptal se jak moc důležitý je ten obsah lepku v pšenici, tak mi říkali "bez lepku by jsi neměl dobré knedlíky". Asi proto už dnes odborník vymyslel knedlík se sníženým podílem mouky a lepí to vajíčkem, že? (Jinak např v USA běžně neseženete kvalitní lepkovou pšeničnou mouku, takže jejich dumplings jsou jen jakési boule lepené kdečím)
Keci, ja jedl hambac Mc, v mexiku, rusku USA i Praze vsude to chutna stejne(a to je to co si nejvic cestoval ceni, ze vsude dostane sice humus ale stejnej).
Co se tyka nedostatku masa, pred 89 byla spotreba 100kg na hlavu ted je 20kg na hlavu (to vysvetluje i ze parek neni parkem).
Takze si pubertacke keci nech doma rodicum a nekecej nesmysli. Pochybuju ze jsi byl nekde jinde nez v Evrope jinak bys to otech chutich hambace nemohl nikda vyslovit.