z clanku tak nejak nevyplyva kolik onen uzasny hambac stoji ... ono totiz zrovna takhle informace je docela dulezita.
Je mi jasny ze kdyz si dam do housky karbanatek z cerstve umleteho masa a jeste k tomu velice kvalitniho, tak chut musi byt famozni.
Buhuzel tohle jde provozovat pouze jako dotovana a omezena ukazka anebo jen pro vyhranenou sortu lidi. Pokud chcete cenu stlacit tak aby byla dostupna pro vetsinu lidi tak se nevyhnete pouzivani nahrazek, nebo masa z odpadu ci dokonce na hrane pozivatelnosti.
Rozhodujici je cena verzus chut, a to je u vetsiny retezcu nastavena tak akorat.
K casti clanku kde se mluvi o stale stejne chuti ... ze jim chybi originalita ... tak to je docela komicke :-). Zkuste ric nekomu v restauraci ze dela svickovou porad stejne at ji treba obarvi na cerno nebo ji udela z kureciho masa. Proste kazda restaurace ma svoje stala jidla ktera dela stale stejne. Nikdo preci vas nenuti chodit do stale stejneho fastfoodu, tak zmente podnik a dostanete jinou chut. Proste cely clanek na me pusobi jako PR clanek pro Local Burger :-) jeste dodatek, a ty narazky "milovniku zvirat" je uplne jedno co se s tim zviretem stane nez se dostane do me housky, je to stale jenom maso.
No a nebo srovnat cheeseburger za meka dvacku s jinym hamburgerem za dvacku. Vynechame-li Burger King, coz bude to same, tak jiny hamburger za dvacku sezenete tak leda ve stanku na nadrazi, obvykle ohraty mrazeny drubezi polotovar z vetsi casti ze separatu.
To by bylo asi zajimave srovnani, pokud by ovsem paninky ten druhy jmenovany produkt vubec vzaly do ruky natoz do ust.
Nazval bych to jinak dvakrát větší a tím pádem sotva tři krát dražší (2 x 20 = 40 atd.) Navíc kdo si dá u Mekáče jen jeden? (já si nedám žádný, nikdo mě tam nedostane), ale stejně.
Navíc po jídle za 100 kč jsem najedený a po jídle za 60 (ano 3 x 20 kč) mám pořád dojem hladu. Hotový "sendvič" od Mekáče je samozřejmě, úplně jiný než a obrázku.
Pokaždé když ho někdo vybalí vzpomenu si na Volný pád a scénu z ňam ňam burgru!
Prostě Mekáč to je ZLO. Dělám si skutečné hamburgery doma a je to úplně něco jíného!
PS: Vyhodil bych slovo karbanátek, to je taky něco úplně jiného.
tak schválně (170/1000) x 100 mě to dává 17 Kč o větších se radši nezmiňuju (radši), přidám housku, zeleninu.
PS: přední za 80Kč? Tak to není ani nucený výsek. Zadní průměrně tak 180 - 170 Kč (kvalitní BIO i 280 například) a přední cca 140 Kč v základu. Takže bych to teoretizování o ceně nechal radši být. Co ty na to?
Tak predevsim masa neni v hamburgeru za 20 korun ani 200g, ani 150g, ani 100g.. Doporucuju si treba z cheesburgeru vypreparovat ten platek "masa" a zvazit. Nevim kolik se z toho muze vypect, ale smazene to ma pod 50g.
K te cene masa by take chtelo rict, ze pokud vyloucime bio maso ( biomasu? ;-) ) tak velkoobchodni cena hoveziho predniho je hluboko pod zminovanymi 70 korunami. Zalezi na odebranem mnozstvi.