Milý synku,
sprostotou, ani upřímností ještě nikdo kýbl hovězí polívky neuvařil. Kvalita se projevuje jinak, ale ne všem je tento aspekt dostupný.
Pokud se týká tebou propagovaného risotta, vsadím se, kdyby ti přinesli v restauraci 6 risott, z nichž pouze jedno by bylo uvařeno z rýže Arborio, stejně je nepoznáš.
S ostatním v tvém článku souhlasím. Naštěstí již ustala doba, kdy kdejaká herečka a modelka, když už se nemohly uplatnit v oboru, žačaly psát kuchařské knihy, specielně pro ženy, a bylo spíše jako kovbojka, než návod k vaření. Protože žena, často podléhajíc své přirozenosti, dělá nejraději 10 věcí současně a výsledek je ten, že všchno stojí za ho…usátko, na ten bordel co zbude vůbec nehledě. Ti přiji mnoho úspěchů se zaručeně pravým risottem, kdybys viděl, z čeho se v mnohých kuchyních restaurací jídlo připravuje, to bys koukal, jaké INGREDIENCE ???? se tam dostanou, kruci, nemáme české slovo pro ingredience?
Moc se mi líbí, když tito nedoukové „zahušťují víno varem“, tak že zmizí všechny vůně, chutě, alkohol, ten první, a zbude trocha kyselé připálené vody a to je to pravé olšové.
Vzpomenu-li na pohádku, jak cigán vařil polévku ze sekyry, nemuselo to být tak špatné jídlo.
Dobrou chuť.