Názor k článku Souboj televizních kuchařů od VfB - možná bych nepoznal Arborio od jiné kulatozrné rýže...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2010 8:23

    VfB (neregistrovaný)

    možná bych nepoznal Arborio od jiné kulatozrné rýže ale nespletl bych si ji rozhodně s „bežnou“ rýží, která má jiný tvar zrn, jinou jejich velikost a i jinou chuť a i kdybych to nepoznal, tak pokud bych dostal jídlo, které neodpovídá receptu, tak to budu cítit jako podvod, podobně jako když mi někdo chce prodat falešné rolexky

    možná také proto, si velké množství restaurací „vymýšlí“ vlastní názvy pokrmů, jako „rychtářovo tajemství“, protože zde host neví, co dostane a jak to bude chutnat (ti slušnější alespoň do závorek napíší, o jaké jídlo jde)

    nedělám si velké iluze o tom, jak se v některých restauracích vaří

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).