varim doma protoze me to bavi, ale ty blafy co ukazuje babice to je hnus. dejte tam parmazan a kdyz ho nemate tak tam dejte klidne eidam a kdyz ani ten nemate no tak tam nedavejte nic… Pod vlivem pohlreicha treba omacku na spagety uz varim zasadne jen a pouze bez kecupu a vsech techto sracek + umely dochucovadla, proste jenom oloupany rajcata, cukr, sul a bylinky – to je proste jina liga (a pritom to neni extra drazsi ani narocnejsi). co vidim jako nejvetsi pruser techto poradu je to co je u pohlreicha videt v tech kuchynich, ze je sprostej se muze divit fakt jenom nekdo kdo nikdy nevidel zadnej dil. kdyz byl ve skolni jidelne tak jim vse pochvalil, zkritizoval akorat narod ze se ve skolach musi varit obed za 20,–(coz ma pravdu). naproti tomu kdyz vidite ty šarády v nekterych hospodach, provozujou to lidi kteri nemaji v oboru vzdelani ani praxi, zamestnaji si tam soumena kterej dela kure podle tchyne… doufam ze jeho porad jeste odvede nejakou praci! v Uherskem Brode neni kam se jit najist! vsude: smazak, rizek, maso zapeceny (chrestem, broskvi,…), kaťák, bramborák z mrazáku. na to nemusim chodit do hospy. takovy mesto a neni tady jedina restauracka kde by jidlo bylo zazitkem.