Názor k článku Souboj televizních kuchařů od l - nikdo vam ty suroviny prece nevnucuje. a samozrejme...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 10. 2010 15:38

    l (neregistrovaný)

    nikdo vam ty suroviny prece nevnucuje. a samozrejme klidne muzete pouzit na bolonskou omacku protlak nebo v extremnim pripade kecup, ale pokud jde o restauraci tak tam by se to opravdu objevovat nemelo. jinak sama poznate omacku z kecupu a z vlastniho protlaku z rajcat. proc si ho neudelat, kdyz mate jednou cas i do zasoby. proste to z toho kecupu neni tak dobre no. to je vsechno. kuchari vam ukazou jak to udelat dobre a bud to napodobte ¨, nebo si podle babicova vzoru udelejte limetkovy kolac, do ktereho ani nemusite davat limetku, pokud ji zrovna nemate...;-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).