No nevím, moji známí bydlí vedle, dvakrát u něj byli na jídle (je problém se tam dostat, má furt narváno, marketing umí výborně) a ani jednou si moc nepochutnali. Je sice prima, chodí mezi zákazníky, mluví legrační čestinou, ale jídlo je spíše prý průměr. Ani v seznamu idnes mezi TOP100 restauracemi myslím nebyl (ale je fakt možné že jsem ho přehlédl, díval jsme se podrobně na prvních 20). Ale Polreich tam měl obě restaurace, jak to Cafe, ta i tu italskou.
V začátku jsem měla radost, že se naučím něco nového, zdravého. Ano, saláty těstoviny za 1, ale omáčky, risotto, dort,který je vlastně koláč? Myslím, že máme daleko chutnější pokrmy.Dřív jsme byli nadšeni ol. olejem, dnes se dozvídáme, že naše máslo nebo i sádlo je míň tučné než olej.Proč je mi vnucován, když u nás roste řepka,a olej je kvalitní. Budeme taky dlabat psy, červy a další cizokrajné pochutiny?Doma vařím bez umělin, ale proč by žena, která má děti, chodí do práce nemohla vařit s rajským protlakem, či kečupem?Nebo, když někteří nemají na kuře krmené kukuřicí a mají doma to bílé nedochůdče, které ani kočka nežere a oni ho po vzoru pana It. a Pohl.raději vyhodí oknem.Tohle nás taky učíte správně?
nikdo vam ty suroviny prece nevnucuje. a samozrejme klidne muzete pouzit na bolonskou omacku protlak nebo v extremnim pripade kecup, ale pokud jde o restauraci tak tam by se to opravdu objevovat nemelo. jinak sama poznate omacku z kecupu a z vlastniho protlaku z rajcat. proc si ho neudelat, kdyz mate jednou cas i do zasoby. proste to z toho kecupu neni tak dobre no. to je vsechno. kuchari vam ukazou jak to udelat dobre a bud to napodobte ¨, nebo si podle babicova vzoru udelejte limetkovy kolac, do ktereho ani nemusite davat limetku, pokud ji zrovna nemate...;-)