jak poltrejch vaří, ale vadilo mi, že v téměř každé restauraci to probíhalo stejně. Všichni byli blbí voli, ale když se jich ujmul, náhle to byli šílené pokroky a polrejch je všechno naučil. Pak se jakoby vrátil a pochvaloval si, jaké z nich udělal kuchaře a já na obrazovce nepostřehl ty rozdíly. Pak jsem se dočetl od některých hostinských, že jim málem zlikvidoval živnost a oni rádi vraceli k předpoltrejchovským časům. Těžko soudit, může to být taky zásluha sledovačů sledovanosti. Ale musí skutečně dobrý kuchař dělat takového kašpara
Mi se nezdá že by si ty restaurace vybírala TV. Myslím v tom smyslu že TV vybírá pouze s těch které se do toho pořadu přihlásí. Tak sakra na co do té TV lezou a pak si stěžují? Pokud by jste to brali tak jak píšete tak spousta „Restaurací“ by se rády vrátili do doby kdy patřili pod „RaJ“, včetně těch blafu. Děkuji nechci.