Vlákno názorů k článku Souboj televizních kuchařů od Mr.Ferda - Ve svém úvodu autor píše že je o Vaření....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 4. 2010 2:10

    Mr.Ferda (neregistrovaný)

    Ve svém úvodu autor píše že je o Vaření. Jenže oba hlavní jmenovaní pánové dělají každý zcela něco jiného. Polreich očividně o vaření něco ví a nerve do jídla kdejaký sajrajt (polotovar) se kterým by vás ostatně vyhodil i ten Ital v kuchyni. Primárním jeho úkolem je poradit podniku. Babica zas ukazuje běžným lidem vaření ze všeho co mu přijde pod ruku a očividně často ani neví co a proč vlastně vaří. TV mu nestačí a tak se svou „Šou“ objíždí i supermarkety.

    Anketa má zjistit kdo vice baví. Babicův pořad IMHO není koncipován jako zábavný ale výukový jak uklohnit danou šlichtu. Polreichův zase často neukáže celý postup a recept na dané jídlo ale zase se dozvíte kde se dělají v kuchyni chyby a co že vlastně použít místo náhražek. Proto jednoznačně Mne daleko více baví Polreichův pořad. U Babicy ale také u Itala není na zábavu čas když se snažíte pochytit jak a z čeho danou poživatinu vyrobit.

    A co se týče vulgárnosti? Vše je jen o úhlu pohledu. Jak se v němčině řekne „zatáčka“ ?

  • 4. 4. 2010 21:48

    karlos (neregistrovaný)

    varim doma protoze me to bavi, ale ty blafy co ukazuje babice to je hnus. dejte tam parmazan a kdyz ho nemate tak tam dejte klidne eidam a kdyz ani ten nemate no tak tam nedavejte nic… Pod vlivem pohlreicha treba omacku na spagety uz varim zasadne jen a pouze bez kecupu a vsech techto sracek + umely dochucovadla, proste jenom oloupany rajcata, cukr, sul a bylinky – to je proste jina liga (a pritom to neni extra drazsi ani narocnejsi). co vidim jako nejvetsi pruser techto poradu je to co je u pohlreicha videt v tech kuchynich, ze je sprostej se muze divit fakt jenom nekdo kdo nikdy nevidel zadnej dil. kdyz byl ve skolni jidelne tak jim vse pochvalil, zkritizoval akorat narod ze se ve skolach musi varit obed za 20,–(coz ma pravdu). naproti tomu kdyz vidite ty šarády v nekterych hospodach, provozujou to lidi kteri nemaji v oboru vzdelani ani praxi, zamestnaji si tam soumena kterej dela kure podle tchyne… doufam ze jeho porad jeste odvede nejakou praci! v Uherskem Brode neni kam se jit najist! vsude: smazak, rizek, maso zapeceny (chrestem, broskvi,…), kaťák, bramborák z mrazáku. na to nemusim chodit do hospy. takovy mesto a neni tady jedina restauracka kde by jidlo bylo zazitkem.

  • 5. 4. 2010 23:31

    Radek (neregistrovaný)

    To je fakt, v Brodě není ani jedna opravdu kvalitní restaurace, všecko jen takové šedivé průměry. Dá se najíst, ale žádných kulinářských zážitků se člověk opravdu nedočká. Ještěže (nebo vlastně možná škoda že) je tu dost teenagerů, kteří dokáží tolik hospod uživit, co jim zbývá, když nemají kam jinam zajít.

  • 17. 4. 2010 0:22

    Mr.Ferda (neregistrovaný)

    No vidíte a v češtině to má jiný a také údajně vulgární význam. Přesto že to je nejstarší zaměstnání světa a kolik mužů i žen to využívá nebo by rádo využila.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).