Názor k článku Špekáček není buřt. A někdy ani špekáček od Imbecil - Co to plácaš Gregůrku… Když namočíš salám, tak těžší...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 7. 2010 21:35

    Imbecil (neregistrovaný)

    Co to plácaš Gregůrku…
    Když namočíš salám, tak těžší nebude, neboď tuk a obal vodu dovnitř nepustí a vymáčenej salám jde poznat zdaleka! Kdyby jsi to vědel, tak neplácaš ptákoviny… Na šidění se používaj jiné triky z ameriky, třeba dva papírky, jeden na balení druhej na protiváhu, podlepění desky váhy s tovarem, broušená závaží, nevycentrována váha a jiné. Otec byl řezník za komoušu, tak mi něco ukázal. Ja šidit nechci, ale musím, tabulky mi dovolují odepsat jenom 17 kilo ze 120 kilo prasete, ale hmotnost obsahu střev je někdy i 30 kilo, neboď farmáři šejdlíři ti prodají nacpané prase k prasknutí, tak aby cena vyšla musí se šidit a když jse musí, tak se musí. Sorry Gregory, čísla tě nepustí a tak jse to dělá v celém řetězci…

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).