Názor k článku Špekáčky před 50 lety: méně tuku, více masa od Pavel - Obsah tuku je jako měřítko kvality použit v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 5. 2014 7:31

    Pavel (neregistrovaný)

    Obsah tuku je jako měřítko kvality použit v tom článku. Mě osobně taky tuk nevadí, ale bohužel už několik desetiletí se davem šíří hysterie, že každá kapka tuku je smrtelný jed (možná trochu přeháním, ale ne moc) a to bohužel i s aktivní podporou serverů jako je vitalia (až posledních pár měsíců se zde objevují články beroucí tuk aspoň náznakem na milost).

    A dále, tady je řeč o špekáčcích, tedy uzenině s definovanou kvalitou. Ten výrok vašeho oblíbeného řezníka možná platí pro opékáčky, táboráčky a podobné -áčky, ale pokud takto dělá špekáčky, měl by zavřít krám, než zavřou jeho.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).