6. 5. 2014 13:15
Dnešní špekáčky neobsahují jen maso a špek, ale taky dost chemikálií. Škoda, že o tom se článek vůbec nezmiňuje. Byl před sto lety ve špekáčcích taky E250 a různé emulgátory?
6. 5. 2014 17:37
Ano, byly tam také.
7. 5. 2014 7:37
Před sto lety? Emulgátory? A myslíte si taky, že se prodávaly balené v plastu?
8. 5. 2014 9:13
"éčka" nejsou "emulgátory". Nedělejte ze sebe většího pitomce, než jakým skutečně jste!
10. 5. 2014 21:07
On nic takového netvrdil. Nedělejte ze sebe ještě většího pitomce, než jakým skutečně jste ;-)
8. 5. 2014 9:27
E250 je v uzeninách už od dob starověku (jen to nemělo to označení). A co jsem koukal na složení špekáčku v Globusu, tak tam žádný emulgátor není.