Na radu kamarádky jsem taky připlácla kus masa na zadní stěnu lednice, maso bylo vytažené z mrazničky a v lednici mělo jen roztát, abych ho mohla večer naložit. Maso se krásně rozpustilo, štáva a krev stekla do odváděcího žlábku na vodu a dole v kastlíčku, kde se má voda jen odpařit telem z komresoru u motoru se začalo pěkně ohřívat. Nepředstavitelný smrad se začal linout místností a já zaboha nemohla najít příčinu-maso už bylo dávno snězené, takže tento viník mne hned nenapadl. Rozdělala jsem 1/2 kuchyně, všude vytřela a smrad pořád, až po druhém odtažení lednice jsme na to přišli, takže nedoporučuji!
Mám ledničku s mrazákem side-by-side s oběhovejma ventilátorama a senzorama co sledujou teplotu.Za 5 let provozu není v mrazáku jedinej krystalek ledu díky nucenýmu oběhu chladnýho vzduchu a úpravě vlhkosti.Teploměr ukazuje -18 v mrazáku a +4 v lednici.Lednice má 8 cm tlustou izolaci takže spotřeba v pohodě a hlavně ve slevě stála 16.000 Kč místo původních 28.000 !!!.Jedinej nedostatek je,že má 130 kg a do paneláku jí pravděpodobně nedostanete,protože je velká jako krááááva.Vždycky jsem se lednic typu side-by-side bál kvůli vysoké ceně a drahýmu provozu,ale dnes už není pravda ani jedno.Nikdy už nechci jinej typ lednice,tahle volba je super.Záměrně neuvádím výrobce kvůli reklamě :-)